Oogbescherming

Je ogen zijn enorm kwetsbaar. Zorg daarom dat je risico’s op blijvende schade voorkomt en zorgt voor goede oogbescherming voor uw medewerkers. Bij Dirksen Bedrijfskleding bieden we een ruime collectie oogbescherming van alleen de beste merken. Van laskappen tot beeldschermbrillen en veiligheidsbrillen op sterkte.¬†

Hoe kunnen we u helpen?

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Advies van ervaren specialisten
  • Maatregistratie & KMS
Krijg advies van onze experts

Veiligheidsbril of Beeldschermbril op sterkte

Bent U op zoek naar een veiligheids- of beeldschermbrillen op sterkte? Dirksen Bedrijfskleding heeft een uitgebreid assortiment van Honeywell Industrial Safety Products. Honeywell Industrial Safety Products is een gerenommeerde, wereldwijde producent van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en een leverancier van veiligheidsservices en -oplossingen.

Veiligheidsbrillen

Wanneer een medewerker vermindert zicht heeft kan dit tot gevaarlijk situaties lijden in een werkomgeving. Een goed zicht is tijdens het werk zeer belangrijk. Een veiligheidsbril op sterkte van Honeywell voldoet aan de Europese norm de EN166. Het belangrijkste verschil ten op zicht van een normale bril op sterkte is dat de ogen beschermd zijn tegen impact van inslaande deeltje en dat de bril voorzien is van zijkapjes.

Beelschermbril

Als werkgever bent u verplicht om uw medewerker een veilige en gezonde werkplek te geven. Dat geldt ook voor medewerkers die dagelijks veel beeldschermwerk doen. Behalve een goede ergonomische werkplek draagt ook een beeldschermbril bij aan het voorkomen van lichamelijke klachten bij uw medewerkers.

Beeldschermwerk kan lijden tot diverse klachten zoals:

  • droge ogen
  • hoofdpijn
  • gespannen nek- en schouderspieren¬†¬†

Het verschil met een normale bril op sterkte is dat een beeldschermbril van Honeywell afgesteld wordt op het beeldschermwerk van de betreffende medewerker.

Aanschaf en service

U kunt met een klantspecifiek bestelformulier van Dirksen terecht bij een van de ruim 400 servicepunten en opticiens in Nederland. Daar kunnen uw medewerkers een veiligheids- of beeldschermbril laten aanmeten. Het betreffende servicepunt van Honeywell zal een oogmeting afnemen en de medewerkers een advies op maat geven.

Onze tevreden klanten

> Bekijk alle referenties