Bewust
aanwezig.

Bedrijfskleding voor de juiste uitstraling

Bedrijfskleding is maatwerk. Letterlijk en figuurlijk.
Dirksen zorgt ervoor dat de werk- en/of bedrijfskleding ook precies past bij de stijl en uitstraling van uw organisatie. Functionaliteit, draagcomfort en veiligheid conform de geldende eisen en normeringen zijn de basis.

Hoe kunnen we u helpen?

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Advies van ervaren specialisten
  • Maatregistratie & KMS
Krijg advies van onze experts

Dirksen adviseert u graag in imagoversterkende, passende en functionele kleding voor uw bedrijf. Daarbij zorgen wij ervoor dat alle maten van uw medewerkers worden genomen en geregistreerd. Zo wordt passende kleding ook echt passend.

Passende en functionele kleding voor alle omstandigheden

overhemd
jasje
broek

Dirksen Bedrijfskleding: al ruim 30 jaar een begrip

Goed geklede medewerkers zijn een visitekaartje voor uw bedrijf. Zichtbaarheid en herkenbaarheid zijn dan ook belangrijke argumenten bij de keuze voor bedrijfskleding. De zichtbaarheid van uw bedrijfslogo is medebepalend voor de herkenbaarheid. U heeft daarbij de keuze uit borduren of bedrukken. Welke optie daarbij het beste is hangt af van uw wensen en bijvoorbeeld aantallen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Naast zichtbaarheid is ook regelgeving vanuit de overheid van belang. Het verstrekken van bedrijfskleding is alleen onbelast als u aan de regels voldoet. Zo moeten de bedrijfsuitingen gezamenlijk een oppervlakte hebben van ten minste 70 cm² per kledingstuk.

Draagcomfort en veiligheid

Het draagcomfort en de functionaliteit en veiligheid van de kleding is zeer bepalend voor de tevredenheid onder dragers. In ons advies houden wij altijd rekening met deze factoren. Het liefst betrekken we uw medewerkers in een vroeg stadium. Desnoods organiseren we een draagproef. Bedrijfskleding moet prettig zitten. Pas als uw medewerkers tevreden zijn, zijn wij het ook.

Onze tevreden klanten

> Bekijk alle referenties