Werkkleding voor alle situaties en omstandigheden

Dirksen heeft een breed assortiment werkkleding en gecertificeerde veiligheidskleding. De diverse collecties binnen ons assortiment lopen uiteen van specialistische werkkleding met allerlei functionele details tot producten die gericht zijn op de basisfuncties. Dirksen kleedt uw werknemers van top tot teen. Ons assortiment biedt oplossingen voor alle denkbare werksituaties en weersomstandigheden.

Hoe kunnen we u helpen?

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Advies van ervaren specialisten
  • Maatregistratie & KMS
Krijg advies van onze experts

Functionele en oersterke kleding voor alle omstandigheden

werkbroek
jas
werkbroek

Werkkleding voor industrie

De industriële collectie werkkleding van Dirksen voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van bescherming en comfort. Maar ook met het imago en de uitstraling van de kleding wordt terdege rekening gehouden. Ons assortiment is zeer uitgebreid. Voor zowel de medewerkers in de productie, als magazijn en export is de juiste werkkleding beschikbaar die voldoet aan de individuele behoeften. Bovendien is de kleding op elkaar afgestemd zodat er een eenduidige uitstraling ontstaat.

Industriële werkkleding wordt veelal vervaardigd van lichtgewicht materialen met een optimale pasvorm. Uiteraard kan deze kleding ook industrieel gewassen worden. Wij bieden voor zowel de industrie als de dienstverlening een assortiment in allerlei gangbare basiskleuren.

Werkkleding voor horeca en hotels

Dirksen levert een speciaal gamma werkkleding, dat is afgestemd op de horeca- en de hotelbranche. Modieus, divers, individueel en representatief. Deze kleding is geschikt voor zowel kleine bistro’s grote hotels als trendy restaurants. Daarnaast is er volop keus in functionele werkkleding voor de grootkeuken. De topmerken Chaud Devant en Greiff zijn toonaangevend in dit assortiment.

De koksbuizen, koksbroeken, sloven, schorten, overhemden, blouses en poloshirts uit de Dirksen collectie zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen met een optimaal draagcomfort. Er is een omvangrijke keus in stijlen en kleuren. Laat u gerust adviseren over onze grote collectie werkkleding!

Onze tevreden klanten

> Bekijk alle referenties