Klantenservice

Wij willen u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Op deze pagina geven we antwoord op de meest voorkomende vragen van onze klanten.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 088 – 200 62 00 of gebruik het contactformulier voor het stellen van uw vraag.

De levertijden van onze standaardcollecties zijn als volgt:

  • 10 werkdagen met of zonder logo of alleen vermaking
  • 15 werkdagen met logo en vermaking

Projecten gaan in overleg met uw adviseur.

Gebruik het retourformulier en mail deze naar info@dirksenbv.nl

U kunt de actuele status van uw lopende bestelling opvragen door een mail te sturen naar info@dirksenbv.nl. U krijgt dan binnen 48 uur een reactie van onze medewerkers.

Alleen bij orders onder de €150,- rekenen wij €15,- orderkosten.

U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven via 088 – 200 62 00 of stuur een mail met uw bestelling naar info@dirksenbv.nl.

Binnen 48 uur kunt u uw bestelling nog annuleren via info@dirksenbv.nl.

Bel met 088 – 200 62 00 en vraag naar de status van uw bestelling of stuur een mail naar info@dirksenbv.nl met uw vraag.

U kunt uw klacht mailen naar info@dirksenbv.nl of gebruik het retourformulier om het betreffende artikel te retourneren.

Jazeker, u bent van harte welkom. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen is passen alleen mogelijk op afspraak. U kunt telefonisch een afspraak maken via 088 – 200 62 00 of stuur een mail naar info@dirksenbv.nl met het verzoek om een afspraak.

Jazeker, dat is mogelijk. Wij kunnen een afspraak met u maken voor maatnemen op locatie of bij ons in onze showroom. Bel met 088 – 200 62 00 voor het maken van een afspraak.

Onze tevreden klanten

> Bekijk alle referenties