Werkschoenen

Op het gebied van werkschoenen biedt Dirksen u diverse innovatieve oplossingen. In ons ruime aanbod heeft u keus in alle prijsklassen en vrijwel elk toepassingsgebied. Dirksen is authorized dealer van het merk Elten. Door het uiterst brede assortiment en de technologische competentie behoort dit merk tegenwoordig tot de toonaangevende aanbieders van werkschoenen in Europa.

Hoe kunnen we u helpen?

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Advies van ervaren specialisten
  • Maatregistratie & KMS
Krijg advies van onze experts

Natuurlijk zijn al onze producten volgens EN ISO 20345 gecertificeerd. Onze ervaren adviseurs op het gebied van werkschoenen geven u graag deskundig advies op maat.

De juiste schoen voor optimale bescherming

Lowa werkschoen
L10-veiligheidssneaker
werkschoen
l10 werkschoen

Werkschoenen in verschillende veiligheidsklassen

Werkschoenen kunnen we onderverdelen in verschillende veiligheidsklassen. De bekendste drie zijn:

  • Veiligheidsschoenen S1
  • Veiligheidsschoenen S2
  • Veiligheidsschoenen S3

Al onze S1 werkschoenen zijn standaard voorzien van een metaalvrije tussenzool en een stalen neus. Deze schoenen bieden veiligheid tegen vallende voorwerpen. De tussenzool dient als penetratiebestendigheid.

S2 werkschoenen bieden eenzelfde veiligheid als de schoenen in veiligheidsklasse S1. Echter zijn S2 schoenen beter beschermd tegen het binnendringen van water.

Onze werkschoenen in de S3 klasse bevatten de eigenschappen van zowel S1 als S2 gekwalificeerd schoeisel.

Welke schoen het meest geschikt is hangt af van de omstandigheden waaronder deze gedragen wordt. Onze specialisten geven advies over de beste schoen voor uw situatie.

Onze tevreden klanten

> Bekijk alle referenties