Stage Vacature: medewerker Service & Support

Ben jij onze nieuwe stagiair medewerker Service & Support?
Wij bieden een uitdagende stageplek op onze afdeling Service & Support. Naast de vaste werkzaamheden ga je ook een actieve rol spelen bij de ondersteuning van onze marketing en communicatie.

Dirksen Bedrijfskleding uit Almelo is al sinds 1987 gespecialiseerd in het leveren van bedrijfskleding en PBM’s. Dat doen we voor kleine tot zeer grote bedrijven. Zo kleden we o.a. alle gevangenismedewerkers van het ministerie van Justitie. Maar bijvoorbeeld ook de gastvrouwen van v.v. Heracles of de vakkanjers van Gils BSO.

Bij Dirksen willen we onze klanten altijd een eerlijk advies geven zodat ze de juiste keuze kunnen maken. Onze kennis en ervaring speelt daarbij een belangrijke rol. Die kennis en jarenlange ervaring delen we graag. Daarom hebben we op dit moment ruimte voor een stagiair medewerker Service & Support.

Wat doet een medewerker Service & Support?

Ons team Service & Support is verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt ondersteunen van onze buitendienstmedewerkers. Daarnaast zorgt een medewerker Service & Support voor het klantvriendelijk en representatief te woord staan van onze bezoekers.

Profielschets medewerker Service & Support

Je voelt je nauw betrokken bij onze klanten en weet je goed in te leven in hun vraagstuk. Je communiceert helder en duidelijk en kent je verantwoordelijkheden. Je werkt netjes en secuur en prioriteiten stellen is voor jou een eitje. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en weet van aanpakken. Je bent enthousiast, behulpzaam en klantvriendelijk. Je kunt enerzijds heel goed zelfstandig werken maar functioneert ook goed in teamverband.

Omschrijving stage werkzaamheden

  • Je verstrekt (telefonisch) informatie aan (potentiële) klanten over ons bedrijf en onze producten
  • Je houdt binnenkomende telefoontjes en e-mail van onze klanten en opdrachtgevers bij
  • Je plant afspraken in voor onze buitendienst medewerkers
  • Je stelt offertes op in overleg met het salesteam en zorg voor het verzenden van de offertes
  • Je volgt de offerteafwikkeling
  • Je houdt klantgegevens bij in ons klantenbestand
  • Je ondersteunt op het vlak van marketing en communicatie
  • Je verzamelt content en schrijft desgewenst stukjes tekst ten behoeve van onze nieuwsbrief, website en social media
  • Je bewaakt de deadlines van de communicatiekalender en zorgt voor de juiste acties

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende stageplek in een enthousiast team van medewerkers. Je krijgt bij ons veel ruimte voor eigen inbreng. Je bent bij ons om te leren dus fouten maken mag. Het is aan ons om jou een veilige en inspirerende plek te bieden zodat je aan het eind van je stage kunt zeggen dat het leerzaam was. Stagiaires zijn bij ons gewoon onderdeel van het team, dus vieren wij een feestje dan vier jij mee.

Volg jij een opleiding in de richting van office manager, commercieel medewerker of junior accountmanager? Dan nodigen we jou van harte uit om te reageren op onze vacature. Stuur je motivatie en CV naar m.postma@dirksenbv.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke Postma-Dirksen (m.postma@dirksenbv.nl of bel met 088-200 62 00)