Representatieve uitstraling voor de Zuivelhoeve

Zuivelhoeve Hengelo-Hasselo is een delicatessenzaak waar je onder andere terecht kunt voor de lekkerste kazen, ambachtelijke yoghurt, heerlijke worsten en versgebrande noten. Behalve het welbekende Zuivelhoeve assortiment kun je in de winkel in Hasselo ook terecht voor overheerlijke vlaaien. Zowel de winkel als de producten stralen kwaliteit uit. Dat wilde de Zuivelhoeve ook graag terugzien in de kleding van haar medewerkers.

Passessie voor de juiste maatvoering

Zuivelhoeve Hengelo-Hasselo was voor haar medewerkers op zoek naar donkerblauwe overhemden met een wit geborduurd logo op de mouw en rug. Deze vestiging van de Zuivelhoeve heeft voor Dirksen gekozen als leverancier omdat er goed werd meegedacht in specifieke wensen van de klant. Bovendien werd er een passessie georganiseerd waarin onze pasdame de medewerkers heeft doorgepast.  Zo kon direct de juiste maatkeuze worden gemaakt.

De Zuivelhoeve is zeer tevreden over het aangename klantcontact, het advies en de snelle levering. Als Dirksen zijn we minstens net zo trots op het eindresultaat.