Persoonlijke zekerheid met de hygiënekit

Hygiënekit Stay healthy and act safe

Deze handige kit bevat de belangrijkste hygiënische hulpmiddelen ter preventie en bestrijding van ziektekiemen. Met de inhoud van deze hygiënekit kunnen medewerkers op de werkvloer, bezoekers of gasten zelf zorgen voor extra zekerheid. Zo is het mogelijk om oppervlakken zoals een tafel of bureau naar eigen behoefte hygiënisch schoon te maken. Maar het is ook mogelijk om toetsenborden en andere hardware grondig te desinfecteren.

Dirksen hygiënekit

Desinfecteren en hydrateren

Voor het geval er even geen water en zeep beschikbaar is, ontbreekt uiteraard een desinfecterende handgel niet. Om de handen gehydrateerd en gezond te houden, is er tevens een beschermende en verzorgende handcrème op basis van natuurlijke bijenwas toegevoegd. Reinigingsdoekjes en latex handschoenen maken de set compleet.

Inhoud hygiënekit

  • Verfrissingsdoekje
  • Desinfecterende handgel 50ml
  • Handcrème 50ml
  • Desinfecterende oppervlakte spray 30ml
  • Reinigingsdoekjes Non-woven 2 stuks
  • Latex handschoenen 2 paar
  • In representatief en stevig etui
inhoud Dirksen hygiënekit

Meer weten over de hygiënekit? Neem dan contact op via info@ftgroup.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Zelf een hygiëneset samenstellen

Wilt u graag uw eigen hygiëneset of desinfectiekit samenstellen? Dat snappen wij heel goed! Maak een keus uit onze selectie aan verpakkingen en hygiëneproducten die u graag in de set zou willen hebben. Of het nu gaat om een desinfecterende handgel, verzorgende handcrème, mondkapjes of doekjes voor het reinigen van oppervlakken; aan u de keuze! Wilt u de set in uw eigen stijl of ontwerp? Ook dat is mogelijk. Voor 5 EURO heeft u al een goed gevulde set met relevante hygiëneproducten. Neem contact op met één van onze experts. Zij helpen u graag bij het samenstellen van de hygiëneset op maat.

Enkele voorbeelden ter illustratie :

hygiëneset