Detecteerbare disposables

Hygiëne en veiligheid spelen een belangrijke rol in onder meer de voedingsmiddelenindustrie, horeca en farmaceutische industrie. Preventie is het sleutelwoord in deze branches. Wij bieden een ruim assortiment detecteerbare disposables die bijdragen aan preventie en voedselveiligheid.

Hoe kunnen we u helpen?

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Advies van ervaren specialisten
  • Maatregistratie & KMS
Krijg advies van onze experts

Wat zijn detecteerbare disposables?

Tijdens het productieproces van bijvoorbeeld voedingsmiddelen wil je voorkomen dat er vreemde materialen in je product terecht komen. Mocht er onverhoopt iets misgaan dan is het goed dat je de betreffende materialen tijdig terug kunt vinden. Dat is exact waar detecteerbare disposables voor zijn. Deze disposables zijn visueel detecteerbaar door hun opvallende en afwijkende kleur. Of ze zijn metaaldetecteerbaar.

Van baardmasker tot detecteerbare oordoppen

Wij bieden een ruime collectie detecteerbare disposables. Van baardmaskers tot oordoppen. En van handschoenen tot pleisters. Onze detecteerbare wegwerpproducten zijn gemaakt van kunststof dat is voorzien van minuscule metalen deeltjes. Daardoor is het gehele product detecteerbaar. Al onze producten beperken daarmee de risico’s op productvreemde delen in het productieproces.

Detecteerbare disposables bieden geen 100% garantie. Wel beperk je de risico’s zoveel mogelijk. Onze adviseurs brengen samen met jou de risico’s voor jouw specifieke situatie in kaart en geven advies over de juiste oplossing. Wil je meer weten over detecteerbare producten of heb je een specifieke vraag? Krijg advies van onze specialisten.

Onze tevreden klanten

> Bekijk alle referenties