Nieuw in ons assortiment: op maat gemaakte oordopjes

We hebben onlangs de zogenaamde otoplastieken aan ons assortiment toegevoegd. Met de toevoeging van deze op maat gemaakte oordoppen bieden we een totaalpakket voor gehoorbescherming.

Otoplastieken voor meer draagcomfort

Heb je voor incidenteel gebruik oordopjes nodig, dan volstaan vaak de standaard oordopjes. Werknemers die vanwege hun werkzaamheden langdurig gehoorbescherming moeten dragen, klagen echter vaak over het comfort van standaard oordopjes. Met otoplastieken is dat niet het geval. De oordopjes worden op maat gemaakt zodat ze naadloos aansluiten. Dat vergroot niet alleen het draagcomfort maar biedt ook een betere bescherming.

3D techniek voor de perfecte pasvorm

Ieder mens is uniek en zo is ook elk oor weer anders. Sterker nog, vaak zijn jouw beide oren niet eens gelijk. Bovendien bestaan oren voor een groot deel uit kraakbeen en daardoor kan de vorm van je oor met de jaren veranderen. Bij otoplastieken is het van groot belang dat ze uiterst nauwkeurig worden aangemeten. Als de pasvorm namelijk niet goed is, ontstaat er lekkage met mogelijke gehoorschade tot gevolg.

Het unieke aan de op maat gemaakte oordoppen van Hearings is dat ze worden aangemeten met behulp van een 3D scantechniek. Nadat er een scan van het oor is gemaakt wordt er op basis van deze scan automatisch een mal gemaakt. Er komt geen mensenhand aan te pas. Daarmee voorkomen we menselijke fouten tijdens het meest essentiële onderdeel van het productieproces.

otoplastieken

100% garantieplan

Conform de Europese wet- en regelgeving moeten op maat gemaakte oordopjes elk jaar gecontroleerd worden. Met behulp van een zogenaamde lektest wordt getest of de oordoppen nog goed aansluiten en dus voldoende bescherming bieden. Met de otoplastieken van Hearings bieden wij 100% garantie zodat je verzekerd bent van maximale bescherming. De garantie houdt in dat je na 1 jaar automatisch een oproep krijgt voor de controle van de otoplastieken. Wij bieden deze service vanaf 5 personen in het eerste jaar volledig gratis aan.

De 100% garantie omvat daarnaast het volgende:

  • Controle op lekkage
  • Indien de lektest ok is, zullen we de oordopjes grondig reinigen
  • Bij lekkage ontvang je gratis een nieuwe set
  • Bij een defect repareren of vervangen we gratis
  • Bij verlies ontvang je gratis een nieuwe set oordoppen
  • Bij diefstal ontvang je gratis een nieuwe set

De voordelen van op maat gemaakte oordopjes

We zetten de voordelen nog even voor je op een rij:

  • Duurzamer
  • Comfortabeler
  • Nauwkeuriger dankzij 3D techniek
  • 100% garantieplan met gratis vervanging

Veiligheid staat voorop, zeker als het om gehoorbescherming gaat. Bij Dirksen Bedrijfskleding zijn we ons bewust van de risico’s die medewerkers lopen in een omgeving met veel lawaai. We willen daarom alleen producten bieden die ook daadwerkelijk de juiste bescherming bieden en aansluiten bij de wet- en regelgeving op het gebied van PBM’s. De otoplastieken van Hearings sluiten naadloos aan bij de hoge eisen die wij aan onze producten en leveranciers stellen.

Wil je meer weten over gehoorbescherming of de otoplastieken van Hearings? Neem dan contact op met een van onze productspecialisten.