Nieuwe sportkleding voor basisschool de Morgenster

Dirksen Bedrijfskleding heeft nieuwe sportkleding geleverd aan basisschool de Morgenster uit Wierden. De kleding zal door leerlingen van deze basisschool worden gedragen tijdens sportevenementen zoals het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Complete tenues

De sportkleding voor de Morgenster bestaat uit shirts, korte broeken en sokken. Kortom, een compleet tenue voor alle sportactiviteiten. We hebben de kleding geleverd in diverse maten en ruime aantallen. Daardoor zijn er voor alle leeftijdsgroepen voldoende tenues beschikbaar. De kleding blijft namelijk eigendom van de school.

We hebben gekozen voor de sportkleding van ons merk Jako. Het betreffen kledingstukken uit de standaard collectie van dit merk maar die qua kleur en stijl wel volledig aansluiten bij de uitstraling van de school. Het materiaal van de sportkleding bevordert de afvoer van transpiratievocht en tegelijkertijd blijft toch warmte behouden. De kleding houdt tevens wind en water tegen. Er is bewust gekozen voor de producten van Jako zodat ook na vele malen wassen deze eigenschappen behouden blijven. Kortom, een kwaliteitsproduct waar de Morgenster nog vele jaren plezier van heeft.

Sport en bewegen stimuleren

Kinderen van tegenwoordig zitten massaal op hun tablets en smartphones. Juist in dit digitale tijdperk is sport en beweging voor kinderen van belang. We moeten kinderen blijven stimuleren om te sporten en ze daarbij alle mogelijkheden bieden. Bij veel scholen zien we dat het aan middelen en mogelijkheden ontbreekt om volwaardige sportkleding aan te kunnen bieden. Samen sporten in ook nog eens dezelfde sportkleding bevorderd de saamhorigheid en het teamgevoel. Vanuit die gedachte heeft Dirksen, samen met een aantal andere lokale ondernemers de kleding gesponsord.