Nieuwe medewerker: maak kennis met Erwin Balk

Begin februari 2021 is Erwin gestart bij Dirksen Bedrijfskleding als medewerker Binnendienst. “Ik mag deel uit maken van een leuk en positief gedreven team! De komende tijd ga ik eerst mijn best doen om het bedrijf, de producten, diensten en uiteraard de klanten en het hele team bij Dirksen goed te leren kennen, maar mijn eerste indrukken zijn érg positief! Ik kijk er naar uit om voor u mijn eigen steentje bij te kunnen gaan dragen in ons team!”, aldus onze nieuwe collega.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Wie is Erwin Balk?

Ik woon op dit moment in Apeldoorn en ben trotse vader van mijn 3 kinderen, Thomas (19 jaar), Aron (16 jaar) en Anoushka (12 jr.) Ik heb een creatieve insteek, schilder soms uit hobby thuis of teken ik. Daarnaast stap ik graag op mijn mountainbike om wat kilometers in de omgeving te toeren en kook (en eet) graag.

Werkervaring van Erwin

Sinds 2001, na het afronden van zijn studie op de kunstacademie AKI in Enschede (afstudeerrichting llustratie), is Erwin bij diverse bedrijven in Apeldoorn werkzaam geweest op binnendienst functies. De afgelopen 10 jaar heeft Erwin gewerkt als medewerker commerciële binnendienst bij Sandd. Hij heeft nu zijn nieuwe uitdaging bij Dirksen gevonden en hij heeft er veel zin in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *