Nieuw: MASCOT® FOOTWEAR CASUAL

Mascot komt met een nieuwe casual schoenen collectie. Ze noemen het zelf een mooie schakel tussen werkschoenen en schoenen voor dagelijks gebruik. Het zijn stijlvolle sneakers voor op de werkvloer. Qua kwaliteit, comfortabele pasvorm en design sluiten de schoenen uit de casual collectie naadloos aan op de overige schoenen van Mascot.

Geen veiligheidsschoen, wel uniforme uitstraling

De Mascot Footwear Casual collectie bevat geen veiligheidsonderdelen zoals een versterkte teen of anti-perforatiezool. Daarmee verschillen ze van de standaard werkschoenen uit hun overige schoenencollectie. De schoenen bieden echter wel een hoge mate van comfort. Wilt u wel een uniforme uitstraling van uw medewerkers maar is veiligheid geen issue? Dan is dit een perfecte schoen.

Klassiek design

Wie de schoenen uit de casual collectie ziet moet meteen denken aan de sportschoenen uit de jaren 80 en 90. Niet zo gek want Mascot heeft zich laten inspireren door dit klassieke design. Door de combinatie van de klassieke stijl en de nieuwste technieken en pasvormen is een functionele en gangbare schoen ontstaan. De schoen uit de Mascot Footwear Casual collectie zijn nagenoeg met elke kledingstijl te combineren.

Mascot Footwear Casual

Lichtgewicht allrounder van de beste materialen

Qua materiaal is in deze collectie gebruik gemaakt van eersteklas suède voor de bovenkant en rubber voor de loopzool. De schoenen wegen bovendien nog geen 300 gram. Echte lichtgewicht schoenen dus. Wat ons betreft is Mascot geslaagd in haar doel om comfortabele schoenen te maken van de beste materialen.

Kunnen uw medewerkers volstaan met het dragen van gewone sneakers op de werkvloer? Dan is dit een uitstekende keuze. Met deze schoenen hebben uw medewerkers gegarandeerd een uniforme uitstraling, ongeacht hun werkzaamheden. Bovendien voorziet u uw medewerkers van comfortabele en duurzame schoenen.

Wilt u meer weten over de Mascot Footwear Casual collectie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan bij een van onze medewerkers.