25% korting op ademhalingsbescherming van BLS

We schreven al eerder over de uitbreiding van ons assortiment met PBM’s en disposables. Specifiek voor deze productgroep hebben we nu een nieuwe leverancier aan ons bestand toegevoegd. Met BLS halen we een echte specialist in huis op het gebied van ademhalingsbescherming.

Bij Dirksen gaan we alleen voor de beste kwaliteit. Door de uitbreiding van ons assortiment met de producten van BLS kunnen we u nu ook op het gebied van ademhalingsbescherming maximale kwaliteit leveren.

BLS: producent van hoogwaardige adembeschermingsmiddelen

BLS is een Italiaanse producent van hoogwaardige ademhalingsbeschermingsmiddelen. BLS is sinds 1970 actief in Milaan. Met bijna 50 jaar ervaring is BLS zeer gespecialiseerd in het produceren van zowel disposable als herbruikbare adembescherming. Hun voornaamste doel is het bieden van maximale bescherming én een hoog draagcomfort voor de gebruikers.

Eigen ontwerp en productie

BLS ontwerpt, ontwikkelt en produceert zelf alle producten en verzorgt dus het volledige productieproces, van ontwerp tot aan de verzending. Dankzij de hoge specialisatie van technisch personeel, onderscheidt BLS zich van andere ondernemingen en fabrikanten. Ze hebben een uitgebreid assortiment met stofmaskers, halfgelaatsmaskers, volgelaatsmaskers en filters.

Innovatieve partner

Met BLS halen we een innovatieve partner in huis. Ze hebben namelijk een sterke focus op innovatie waardoor het assortiment bestaat uit unieke innovatieve en comfortabele producten met een modern Italiaans design.

Introductieaanbieding

Wij geloven in de kwaliteit van BLS. Daarom laten we u graag kennis maken met hun producten. Daarom hebben we een speciale introductieaanbieding. Ontvang tot en met 31 oktober 25% korting op de ademhalingsbeschermingsmiddelen van BLS.

Stuur mij een GRATIS sample van BLS

Benieuwd naar het assortiment en de kwaliteit van BLS? Vraag dan nu vrijblijvend een sample aan. 

Onze productspecialisten nemen contact met u op om te bespreken welk product voor uw situatie het meest geschikt is. Zo kunnen we een passend sample leveren dat u ook daadwerkelijk in de praktijk kunt testen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.