Maatregelen in verband met coronavirus

Ondanks de onderstaande maatregelen die Dirksen neemt om verspreiding van  het Coronavirus tegen te gaan, gaat onze dienstverlening voor u als klant onverminderd door.

Bij Dirksen staat de gezondheid van onze collega’s bovenaan. Dat is uiteraard om persoonlijke redenen maar ook omdat wij juist hen heel hard nodig hebben om de continuïteit van onze dienstverlening op hoog niveau te houden. Daarom hebben we de volgende maatregelen genomen:

  • Wij houden de adviezen van het RIVM en het kabinet scherp in de gaten;
  • Al onze medewerkers, waaronder chauffeurs, medewerkers van de planning en overige medewerkers werken reeds volgens een hygiëne protocol en wordt fysiek contact tijdens onze werkzaamheden tot het minimale beperkt;
  • Om het aantal contacten op onze locaties tot het minimale te beperken gaan de ondersteunende diensten zoals IT, Finance, HRM en Office Management vanuit een andere locatie (of vanuit huis) werken. Ook zijn onze eigen locaties niet meer toegankelijk voor derden;
  • Overleggen met uw contactpersonen van onze sales of operationele afdeling zullen via digitale kanalen of telefonisch worden uitgevoerd en zijn wij ook altijd bereikbaar.

Voor ons is het belangrijkste dat wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen door ons steentje bij te dragen aan het indammen van het Corona virus en de bedrijfsvoering niet in gevaar te brengen.