Het Kledingmanagementsysteem van Dirksen

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn is Dirksen Bedrijfskleding overgestapt op een nieuw kledingmanagementsysteem (KMS). Het systeem heeft tal van functionaliteiten die alles rondom het beheer en de inkoop van bedrijfskleding en PBM’s een stuk eenvoudiger en efficiënter maakt.

KMS ingericht op uw specifieke wensen

Het KMS is niet zomaar een webshop waar u online kleding besteld. Het gaat veel verder dan dat. We bespreken met elkaar uw wensen en richten daar het KMS voor u in. Zo kunt u budgetten toekennen op dragerniveau en bepalen wat dragers wel zelf mogen bestellen en wat niet. Het geeft u de mogelijkheid om een deel van de verantwoordelijkheid voor het bestellen van kleding bij de drager neer te leggen terwijl u te allen tijde zelf de regie behoudt.

De voordelen van het KMS van Dirksen

  • 24/7 kleding bestellen
  • Total cost of ownership omlaag
  • Minder kans op fouten in bestelling en levering
  • Minder tijd kwijt met kledingmanagement
  • Budgetten op dragerniveau toekennen
  • Kostenbesparend
  • Uitgebreide managementrapportage
  • Mogelijkheid voor betaling via iDeal

Minder kans op fouten

Dragers kunnen met het KMS eenvoudig zelf hun kleding en PBM’s bestellen. Daarbij hebt u als beheerder de mogelijkheid voor het toekennen van budgetten en specifieke drager gegevens zoals maten en het soort kleding. Zo wordt er alleen kleding besteld die men mag bestellen en voorkomt u dat er teveel wordt besteld. Daardoor wordt bovendien de kans op fouten in bestelling en levering verkleind.

24/7 kleding bestellen

Het KMS wordt eenmalig door Dirksen specifiek voor u ingericht. Zodra we dat hebben gedaan kunt u 24/7 kleding bestellen in uw eigen online bestelomgeving. Als inkoper of kledingcoördinator kunt u de verantwoordelijkheid voor het bestellen bij de drager leggen. Dat ze geen tijd hebben is geen excuus meer. Via hun eigen account kunnen ze altijd en overal kleding bestellen.

Informeer naar de mogelijkheden van ons KMS

Het KMS is per direct beschikbaar voor alle klanten van Dirksen. Benieuwd hoe het KMS uw inkoop van bedrijfskleding een stuk eenvoudiger en efficiënter maakt? Wij laten u graag de mogelijkheden zien. Vraag vrijblijvend een demo aan of neem contact op met uw contactpersoon bij Dirksen.