Gils BSO kiest voor Dirksen Bedrijfskleding

Gils Bouw, Service en Onderhoud heeft gekozen voor bedrijfskleding van Dirksen. De nieuwe bedrijfskleding voor de ruim 35 medewerkers biedt de juiste bescherming tijdens hun werkzaamheden. Bovendien draagt de kleding bij aan de zichtbaarheid en herkenbaarheid van Gils.

Standaardcollectie met eigen uitstraling

De kwaliteit en leverbetrouwbaarheid van kleding waren voor Gils belangrijke elementen. Op basis van hun wensen en eisen hebben wij een totaalpakket samengesteld met werkkleding uit de standaard collectie van Mascot. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten met een lange levensduur. Er is bewust gekozen voor kleding uit de standaard collectie zodat er snel uit voorraad aangevuld kan worden. De kleurkeuze van de kleding in combinatie de bedrukking geeft de kleding een geheel eigen uitstraling voor Gils.

Het kledingpakket is zo samengesteld dat de medewerkers van Gils gedurende alle seizoenen passende kleding hebben. Zo is er een winterjack voor de koudere maanden en juist een polo met korte mouwen voor de zonnige dagen.

Over Gils Bouw, Service en Onderhoud

Gils bouw, service en onderhoud is gespecialiseerd in bouwkundig onderhoud. Ze voeren hun werkzaamheden uit in heel Nederland. Ze zijn actief op het gebied van kleinbouw, renovatie, planmatig onderhoud en dagelijks serviceonderhoud van vastgoed.