Finale Corporate Fashion Award 2018

Donderdag 15 november vond de uitreiking plaats van de Corporate Fashion Award 2018 in Rotterdam, waar heel bedrijfskleding Nederland was vertegenwoordigd.

Dirksen heeft deelgenomen in de categorie Corporate Casual met de collectie voor opdrachtgever Dienst Justitiële Inrichtingen. Tijdens een wervelende modeshow gepresenteerd door Karin Bloemen, werd onze collectie geshowd. Dit project was een unieke samenwerking tussen opdrachtgever Dienst Justitiële Inrichtingen, ontwerper Bas van Wayenburg en leverancier Dirksen Bedrijfskleding. Een nieuwe moderne kledinglijn die aan alle eisen voldoet en een grote tevredenheid heeft onder de ruim 10.000 dragers.

Dirksen mag er trots op zijn om te behoren tot de beste 3 finalisten van Nederland in deze categorie. De jury liet weten dat Dirksen erin geslaagd is ondanks de grote hoeveelheid aan functies binnen het bedrijf, elke functie een eigen kledinglijn heeft gekregen die passend is bij de werkzaamheden van de werknemer. Kortom een fantastisch eindresultaat.