Even voorstellen: 3 nieuwe medewerkers Dirksen Bedrijfskleding

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat ons team is aangevuld met maar liefst drie nieuwe collega’s. Met elkaar hebben zij maar liefst 35 jaar ervaring in de bedrijfskledingbranche. Het spreekt voor zich dat we hen, met al hun kennis en ervaring, zien als een waardevolle aanvulling van ons team.

Met deze uitbreiding van ons team kunnen wij u voortaan nog beter van dienst zijn. Wij stellen onze nieuwe toppers graag aan u voor.

Nieuwe Sales Manager: Maykel Kuipers

Maykel Kuipers
Maykel Kuipers

Maykel Kuipers treedt per 1 maart in dienst als Sales Manager. Maykel brengt meer dan 15 jaar ervaring in de bedrijfskledingbranche met zich mee. Hij is werkzaam geweest in diverse functies zoals Product Manager en Key Accountmanager. Onder meer bij KLM/Kwintet. Vanuit zijn jarenlange ervaring en diverse functies heeft hij veel productkennis waardoor hij onze klanten optimaal kan adviseren.

Adviseur bedrijfskleding en PBM’s: Wim Grootenhaar

Wim Grootenhaar
Wim Grootenhaar

Sinds 1 januari heeft Wim Grootenhaar ons team versterkt als adviseur bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Voor veel van onze trouwe klanten is Wim geen onbekende.

Wim zal zich met name gaan richten op de uitbouw van onze dienstverlening in Bedrijfskleding en Persoonlijke Beschermingsmiddelen voor met name industrie, bouw en dienstverlening. Wim heeft bijna 20 jaar ervaring in deze specifieke richting.

Medewerker service & support: Sonani Madho

Sonani Yahonin
Sonani Madho

Sonani Madho versterkt per 1 maart ons team als medewerker service & support. Vanuit haar functie is zij een vast aanspreekpunt voor onze klanten. Daarnaast zal zij het salesteam ondersteunen bij hun werkzaamheden.

Wij wensen onze nieuwe collega’s veel plezier in hun functie bij Dirksen Bedrijfskleding.