Collectie uitgelicht: ProWear ID Identity

Met de uitbraak van het Coronavirus is het belang van een goede hygiëne op de werkplek nog belangrijker geworden. Ook op kleding kunnen virussen enkele dagen meegedragen worden. Om dit te voorkomen wordt het aangeraden om gedragen outfits te wassen op hoge temperaturen.

Niet alle textiel is echter geschikt om te wassen op hoge temperaturen. De ID ProWear collectie is dat wel. De bedrijfskleding uit de ProWear collectie is bovendien geschikt om in de droger te doen.

Naast de duurzaamheid van deze kleding voldoet deze collectie ook aan de ISO15797-norm voor industriële wasbaarheid. De gekleurde ProWear exemplaren zijn wasbaar op 60°, de witte zelfs op 80°, ideaal om virussen te doden.

ID ProWear

Voor welke sectoren is de ProWear collectie geschikt?

De collecte is ontworpen voor werknemers die dag in dag uit actief zijn in hun werk. Het is van belang dat hun kleding lang meegaat. Dat is precies waarvoor de ProWear colletie is gemaakt. Deze kleding is er voor de harde werker.

ID ProWear
ID ProWear
ID ProWear

Wat maakt de ProWear collectie uniek?

De ProWear collectie is beschikbaar in veel maten van XS tot 6XL in 17 verschillende kleuren. Alle producten zijn ontworpen voor beweging, comfortabel om te dragen in elke werkhouding of positie. De kleding is voorgekrompen, dus je kunt altijd vertrouwen op de pasvorm. De gekleurde Pro Wear exemplaren zijn dagelijks wasbaar op 60°, de witte zelfs op 80°, ideaal om virussen te doden! Bovendien mag de kleding gewoon in de droger.

Behandeling

Speciaal ontwikkelde pre- en aftercare die levenslange stabiliteit biedt en zorgt voor een goede pasvorm, zelfs na vele wasbeurten

Materialen

Een combinatie van katoen en polyester, zodat de producten het beste uit beide kwaliteiten halen. Katoen zorgt voor zachtheid / ademend vermogen en maakt de kleding comfortabel om te dragen. Polyester zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit als het gaat om pasvorm en kleur.

Naden / Knopen

Sterke naden die een lange levensduur garanderen. Alle plastic knopen zijn door en door gekleurd en alle drukknopen zijn van roestvrij metaal, dus beide soorten zijn zeer geschikt voor industrieel wassen.

ID ProWear

Duurzame bedrijfskleding met ISO-certificering

Naast de duurzaamheid van de kleding voldoet deze collectie ook aan de ISO15797-norm voor industriële wasbaarheid. Deze collectie voldoet aan de textiel – industriële was- en nabehandelingsprocedures voor het beproeven van werkkleding. De kleding is tevens OEKO-Tex gecertificeerd. Dat betekent dat de kledingstukken uit de ProWear collectie gegarandeerd geen schadelijke stoffen bevatten.

ID Ecolabel