Schoonmaak en dienstverlening

Schoonmaakwerk is werken onder allerlei omstandigheden. Of het nu gaat om de schoonmaak in een ziekenhuis of schoonmaakwerk van een schoolgebouw. De kleding van uw schoonmakers wordt blootgesteld aan allerlei omstandigheden. Werk dat vraagt om passende kleding. De bedrijfskleding van uw mensen moet functioneel en van een uitstekende kwaliteit zijn. Daarom werken wij alleen met de beste merken.

De beleving van schoon

Schoonmaak is voor een leek vooral beleving. Ruikt een toiletruimte lekker dan ervaart men dat al snel als schoon. De uitstraling van uw mensen is ook van invloed op deze beleving. Schoonmakers en facilitair medewerkers die keurig gekleed zijn laten een betere indruk achter. Wij weten als geen ander dat de uitstraling van uw mensen belangrijk is.

Dagelijks werken vele mensen aan het onderhoud en de uitstraling van uw gebouw. Van facilitair medewerker tot technische dienst. Allemaal in hun eigen rol, allemaal met hetzelfde doel. Goede bedrijfskleding draagt bij aan de wijze waarop zij inzetbaar zijn.

bodywarmer schoonmaker
t-shirt-schoonmaker

Onze tevreden klanten

> Bekijk alle referenties