Food, Horeca en Hotellerie

Uw werk is mensenwerk. Er komen dagelijks vele gasten bij u over de vloer. Daarom is het belangrijk dat uw mensen er verzorgd uitzien. De juiste bedrijfskleding, passend bij de functie, zorgt voor een goede uitstraling.

Zichtbaar gastvrij

U wilt dat uw gasten zich bij binnenkomst direct op hun gemak voelen. Daarom zijn uw medewerkers klantvriendelijk en klantgericht. Ze zien er bovendien goed uit. De kwaliteit van uw bedrijf lees je af aan de medewerkers.

Het zijn de details die het verschil maken. Uw medewerkers zijn op en top gekleed voor de functie die ze dagelijks met veel enthousiasme uitvoeren. Ze zijn zichtbaar en herkenbaar gastvrij. Logisch dat u daarom waarde hecht aan representatieve bedrijfskleding met de juiste uitstraling.

Food

Koksbuizen van traditioneel wit tot wat moderners. Schorten en sloven, noem het maar op. Wij bieden een ruime collectie kleding voor uw keukenbrigade. Een goede hygiƫne is ook voor kleding in de food branche van belang.

Hotellerie

Goed gekleed personeel dat uw gasten vol enthousiasme ontvangt. Van portier tot receptionist. Van schoonmaker tot de wellness medewerker. Wij bieden een breed assortiment representatieve kleding waarmee uw medewerker er altijd goed gekleed bijloopt

Recreatie

De zichtbaarheid van medewerkers in vakantieparken en attractieparken zijn van groot belang voor de gasten. Op een drukke dag is het prettig als gasten eenvoudig kunnen zien bij wie ze terecht kunnen. Uw medewerkers leveren op deze manier een belangrijke bijdrage aan de uitstraling van uw merk. De juiste bedrijfskleding passend bij uw merk is daarom van groot belang.

horeca jurkje
horeca-jasje
horeca-overhemd
broek

Onze tevreden klanten

> Bekijk alle referenties