BLS Zero stofmaskers: maximale bescherming en comfort

Op zoek naar een disposable stofmasker met maximaal comfort en optimale bescherming? Dan zijn de BLS Zero stofmaskers een uitstekende keuze. Deze serie maskers zijn speciaal ontworpen voor maximale bescherming en comfort.

Innovatieve Nanofiltratie

Dat BLS een sterke focus heeft op innovatie zien we direct terug in hun producten. Zo garandeert BLS een nieuwe standaard van bescherming door de zogenaamde NANOFILTRATIE. De maskers zijn bovendien voorzien van een externe beschermlaag die het filter beschermt tegen vuil, stof en vloeistoffen. Kortom, dankzij de nieuwste technieken is een sterke serie stofmaskers ontwikkeld voor maximale bescherming.

De voordelen van de BLS Zero maskers

  • Bescherming tegen NANO deeltjes
  • Betere bescherming dan een P3 masker (door de Nanofiltratie)
  • Ademweerstand lager dan een P1 masker
  • Zeer ademend, daardoor goed bruikbaar in warme en vochtige omstandigheden
  • Herbruikbaar
  • Geen metalen voorwerpen

Anatomisch gevormde stofmaskers

De Zero stofmaskers van BLS zijn voorgevormd. De elastische ondersteuning zorgt ervoor dat het masker zich gemakkelijk vormt naar het gezicht van de drager. Het stofmasker is belemmerd het zicht niet, sterker nog het is gemaakt voor het gebruik in combinatie met een bril.

EOLO® uitadem ventiel

De maskers uit de Zero serie zijn voorzien van een ultralicht membraam. Hierdoor concentreert de uitgeademde lucht zich in twee zones met maximaal diafragma. Dat is 30% breder dan voorheen. Door deze verbeteringen neemt de ademweerstand aanzienlijk af.

ARMOR® de beschermende laag

De stofmaskers zijn voorzien van een externe beschermlaag. Deze laag zorgt voor de bescherming van het filtermateriaal tegen vuil, stof en vloeistoffen. Daarnaast zorgt deze beschermt deze laag ook tegen de normale mechanische spanning als gevolg van langdurig gebruik. Hierdoor wordt de filterefficiëntie verlengd met een veiliger gebruik als grootste voordeel.

Ook beschikbaar met actieve koolfilter

De maskers zijn ook verkrijgbaar met een actieve koollaag. Dit biedt een betere bescherming tegen hinderlijke geuren veroorzaakt door gassen en dampen. Zowel organisch als zuur, inclusief ozon (ideaal voor laswerkzaamheden), in concentraties onder de drempelwaarde (TLV).

Het ideale masker voor zwaar fysiek werk

De combinatie van goede ademende eigenschappen, de externe beschermlaag en de comfortabele pasvorm maken dit stofmasker uitermate geschikt voor dragers die zwaar fysiek werk verrichten. Ideaal voor bijvoorbeeld de bouw.