Regenkleding – Ademende, wind- en waterdichte werkkleding

Werken jouw mensen buiten onder allerlei omstandigheden? Dan moet jouw werkkleding de best mogelijke bescherming bieden tegen alle weersinvloeden. Regenkleding van goede kwaliteit voor optimale bescherming van jouw medewerkers. Dirksen biedt een ruime collectie waterdichte werkkleding. Van eenvoudige regenbroek tot complete regenoverall.

Hoe kunnen we u helpen?

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Advies van ervaren specialisten
  • Maatregistratie & KMS
Krijg advies van onze experts

Regenkleding voor alle omstandigheden

Hydrowear Overall
Hydrowear Regenjas
Hydrowear regenbroek

Comfortabele en functionele regenkleding

Denk nog eens terug aan jouw middelbareschooltijd. Dag in dag uit door weer en wind op de fiets naar school. Met een doorsnee regenpak voor de regenachtige dagen. Niet nat van de regen, wel klam door het regenpak. Dat is de regenkleding die je tijdens je werk juist niet wilt. Goede waterdichte werkkleding is functioneel en comfortabel.

Regenkleding moet de huid laten ademen en voert vocht en zweet weg van het lichaam. Daarnaast moet de kleding comfortabel zitten. Qua comfort moet je eigenlijk geen verschil voelen tussen regenkleding of gewone werkkleding. En het belangrijkste: waterdichte werkkleding moet qua veiligheid dezelfde bescherming bieden. Bescherming tegen omstandigheden waar je tijdens jouw werk mee te maken krijgt.

Gecertificeerde regenkleding

Wij bieden een ruime collectie regenkleding van o.a. Hydrowear. Deze kleding is gecertificeerd volgens EN 343. Deze norm geeft aan dat de kleding bestand is tegen grote hoeveelheden water en eigenschappen bevat waardoor zweet van het lichaam wordt afgevoerd. Daarnaast is de kleding getest tegen scheurvastheid en rekbaarheid. De verschillende lagen van de kleding worden getest op het behoud van de pasvorm bij veelvuldig gebruik. Kies je voor regenkleding met een EN 343 certificering dan kies je dus voor kwaliteit.

Hydrowear regenkleding

Met Hydrowear hebben we een absoluut A-merk in huis voor wat betreft waterdichte beschermkleding. De wind- en waterdichte kleding van Hydrowear is comfortabel en voorzien van nuttige details in de kleding. Wij bieden onder andere regenjassen, regenbroeken en overalls van dit merk.

De Hydrowear kleding is:

  • 100% water- en winddicht
  • Ademend
  • 150% elastisch
  • Zeer slijt- en scheurvast
  • Lange levensduur
  • Lichtgewicht
  • Milieuvriendelijk en economisch

Welke waterdichte werkkleding is voor mij het beste?

Dat is afhankelijk van de dagelijkse werkzaamheden. Met welke omstandigheden heb je te maken? En welke bescherming is daarbij noodzakelijk? Onze adviseurs helpen jou graag bij het maken van de juiste keuzes. Samen met jou inventariseren zij jouw wensen en eisen. Door onze jarenlange ervaring vertalen we jouw wensen naar een passende oplossing.

 

Onze tevreden klanten

> Bekijk alle referenties