Private label bedrijfskleding

Voor wie echt uniek en onderscheidend wil zijn in zijn uitstraling, is private label bedrijfskleding de oplossing. Naast de standaard collecties van vele gerenommeerde merken kunt u ook een gedeeltelijk of totale collectie private label bedrijfskleding door Dirksen laten ontwikkelen.

Hoe kunnen we u helpen?

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Advies van ervaren specialisten
  • Maatregistratie & KMS
Krijg advies van onze experts

Wat is private label bedrijfskleding?

Private label bedrijfskleding gaat een stuk verder dan alleen uw eigen logo of kleur gebruiken op de kleding. U kunt uw bedrijfskleding helemaal zelf samenstellen, zodat u zich optimaal kunt onderscheiden op dit gebied. U heeft maximale invloed op de keuze voor o.a. kleuren, materialen, pasvorm en ontwerp. Uw eigen wensen worden vertaald naar een unieke collectie.

Voor wie is een private label interessant?

Wie kiest voor private label bedrijfskleding moet zich realiseren dat het pas rendabel en efficiënt is vanaf grote aantallen. De ontwikkeling van eigen kledingstukken begint vanaf 100 stuks per artikel. Een kledingstuk helemaal naar uw wensen laten maken kost nu eenmaal meer tijd dan het leveren van een artikel uit een standaard collectie. Vind u levertijden en grote aantallen minder belangrijk dan de unieke uitstraling? Dan is private label bedrijfskleding zeer interessant.

Standaard collectie met private label uitstraling

Hebt u onvoldoende aantallen of is continue beschikbaarheid van de collectie van groot belang? Kies dan voor artikelen uit onze standaard collectie. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met gerenommeerde kledingmerken zijn we in staat om standaardartikelen zodanig te personaliseren dat deze de uitstraling hebben van een private label.

Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden!

Onze tevreden klanten

> Bekijk alle referenties