Disposable kleding voor optimale hygiëne

Er zijn omstandigheden waarbij er extra strenge eisen gelden met betrekking tot hygiëne. Denk aan laboratoria, ziekenhuizen of de voedselverwerkende industrie. Disposable kleding is dan noodzakelijk om jou, de werkomgeving of kwetsbare producten te beschermen.

Hoe kunnen we u helpen?

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Advies van ervaren specialisten
  • Maatregistratie & KMS
Krijg advies van onze experts

Wegwerpkleding voor bescherming van mens en omgeving

Wegwerpkleding moet zowel mens als omgeving beschermen. Bescherming van de huid tegen aanraking met bijvoorbeeld chemicaliën of virussen. Of juist bescherming van kwetsbare producten tegen vervuiling. Dirksen Bedrijfskleding biedt een ruim assortiment disposable kleding. Van wegwerp overall tot aan bezoekersjassen. Van schoenovertrekken en mouwovertrekken tot aan haarnetjes. Door ons zorgvuldig samengesteld op basis van de strenge kwaliteitseisen die wij aan onze producten stellen. Al onze producten voldoen aan de eisen conform de HACCP.

Laat je adviseren door onze experts

Naast de keuze uit de vele verschillende soorten disposable kleding, heb je ook keuze in het soort materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Je hebt de keuze uit disposables van nonwoven materiaal, plastic (PE) of Tyvek. Ook bij wegwerpkleding moet je keuzes maken. Wat heb je exact nodig en wat is goed voor jouw specifieke situatie? Of wat juist niet? Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring en helpen jou op weg bij het maken van de juiste keuze. Laat je adviseren door onze experts.

Onze tevreden klanten

> Bekijk alle referenties