Corporate Fashion, kleding die gezien mag worden

Modieuze bedrijfskleding, die de identiteit van uw organisatie versterkt. Dat is de doelstelling van Dirksen. Wij bieden u corporate fashion die eigentijds en representatief is. Die past bij uw bedrijf en passend is voor iedere werknemer. Eventueel met subtiele naams- en of logoborduring. Met oog voor detail, materialen en afwerking.

Hoe kunnen we u helpen?

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Advies van ervaren specialisten
  • Maatregistratie & KMS
Krijg advies van onze experts

Frisse, stijlvolle en functionele kledinglijnen voor alle functies binnen het bedrijf zijn het resultaat. Corporate fashion waarmee uw medewerkers uitdragen waar uw bedrijf voor staat. Werkkleding die met plezier wordt gedragen vanwege het draagcomfort, de kwaliteit en de trendy uitstraling.

Corporate fashion - kleding die gezien mag worden

jasje - corporate fashion
jurkje
broek - corporate fashion
jas

Wat is corporate fashion?

Corporate fashion is eigenlijk ook gewoon bedrijfskleding. Maar waar we bij bedrijfskleding ook kunnen denken aan een werkbroek voor de timmerman, draait het bij corporate fashion nog meer om uitstraling. Het is representatieve kleding met een moderne uitstraling.

Corporate fashion kenmerkt zich door een goede pasvorm en de keuze voor kwalitatief goede materialen. Met daarnaast oog voor details en afwerking.

Representatieve bedrijfskleding voor de juiste indruk

De tijd dat bedrijfskleding lomp en recht toe recht aan was ligt gelukkig ver achter ons. Representatieve bedrijfskleding is modieuzer geworden en komt dicht bij de kleding die we thuis ook in de kast hebben hangen. Wij helpen u graag met corporate fashion die een belangrijke bijdrage levert aan de juiste indruk van uw organisatie.

Onze tevreden klanten

> Bekijk alle referenties