Bedrijfskleding voor Alrijne ziekenhuis

Onlangs hebben wij de nieuwe bedrijfskleding geleverd voor de technische dienst en transport medewerkers van de Alrijne ziekenhuizen. Bij de keuze voor de artikelen is goed gekeken naar de werkomstandigheden van de verschillende medewerkers. Behalve kleding hebben we ook een groot deel van de medewerkers voorzien van nieuwe veiligheidssneakers.Voor de CTA en Transport medewerkers van Alrijne hebben we gekozen voor een Snickers broek, model 6307. Dit is een nieuwe functionele werkbroek van Snickers die uitermate geschikt is voor werkzaamheden in een omgeving binnen maar waarmee een medewerker enorm flexibel is. Deze lichtgewicht broek met holsterzakken biedt bovendien een goede kniebescherming met uitstekend draagcomfort en maximale bescherming. De broek is gemaakt van een extreem sneldrogende stof voorzien van 37.5 technologie.

Voor de medewekers transport van Alrijne hebben we gekozen voor een servicebroek, model 6800, die ook zeer geschikt is voor binnen werkzaamheden maar geen kniezakken heeft.

Behalve de kleding hebben we ook een groot aantal medewerkers voorzien van nieuwe veiligheidsschoenen. Een groot deel van de medewerkers heeft daarbij gekozen voor de Sensation Low en Sensation Mid modellen uit onze collectie L10 veiligheidssneakers.